Caracterizare zodii dupa ziua nasterii !!!

*BERBEC (21 martie – 20 aprilie) ” SUNT PE FUGA”

Cum e zodia asta?
Sincer, dinamic si direct, Berbecul nu e genul de om care sa se cantoneze in sabloane.
Ce „PASARELE” are?
Are, insa, doua-trei fixuri. Unul e legat de timp: traieste cu senzatia ca lucrurile nu merg suficient de repede si ca nu-i ajunge timpul. Efectele? De la mania vitezei si graba cu care se repede cu capul inainte, ignorand pericolele, pana la noptile cand n-are chef sa se culce, spunandu-si ca somnul ar fi o pierdere de vreme.
Alt fix este cel conform caruia el stie intotdeauna ce e mai bine pentru ceilalti. Poate deveni enervant cu „directivele”, dar trebuie inteles ca e sincer si manat de cele mai bune intentii – e genul cavalerului sau eroinei care lupta pentru un scop nobil, care se simte dator sa puna umarul la bunul mers al planetei.
Cand face urat?
Berbecul e spaima chelnerilor, a mecanicilor, a croitoreselor… ce mai! – a tuturor celor ce lucreaza in servicii, fiindca e obsedat de faptul ca trebuie sa fie servit pe loc si impecabil.
*TAUR (21 aprilie – 21 mai) „CE-I AL MEU, E-AL MEU”
Cum e zodia asta?
Taurul e un semn solid, perseverent si de incredere. Dar se ataseaza atat de tare de lucruri, persoane si idei, incat ajunge, obligatoriu, sa faca fixatii.
Ce „PASARELE” are?
Obsedat de stabilitate si siguranta, are impresia ca este la adapost doar daca acumuleaza. De aici vine atat lacomia lui proverbiala, cat si simtul de posesiune exagerat. Majoritatea Taurilor nu gandesc decat in termeni ca bani, case, masini, haine si bijuterii. Atasamentul fata de oameni (familie, partener de cuplu, prieteni, colegi) e la fel de puternic si de obsesiv, si are la baza aceeasi teama de schimbare.
Prejudecatile si ideile fixe au un mecanism putin diferit: Taurul gandeste practic si temeinic, dar cam incet – si odata ce si-a format o parere (fie ea buna sau rea) nimeni nu i-o mai poate schimba. Nu are flexibilitate si nici capacitatea de a nuanta.
Cand face urat?
Taurul poate deveni periculos daca isi canalizeaza forta pe fagasul fanatismului (exemple – Hitler si Marx).

*GEMENI (21 mai – 21 iunie) „NU TE ENERVA”
Cum e zodia asta?
Cei mai vioi si mai adaptabili copii ai Zodiacului, Gemenii, sunt si cei mai lipsiti de obsesii si de manii.
Ce „PASARELE” are?
Daca dragostea pentru informatie, comunicare si miscare ar putea fi catalogata drept „fixatie”, atunci cam asta ar fi meteahna lor. Si inca ceva: se feresc de oamenii prosti, neindemanatici si inceti. Dar, de-aici si pana la obsesii, e cale lunga. De ce sa te consumi in incordari psiho-emotionale, cand pe lume sunt atatea lucruri interesante?
Tiparele rigide nu sunt de ei. Spirite libere si democrate, li se pare absolut aberant sa le impui celorlalti gusturile sau ideile tale. Nu merge ceva? Nici o problema, se reorienteaza cat ai clipi. Bineinteles ca au si ei micile lor ciudatenii, dar, in general, nu sunt deranjante. Se mai supara uneori, insa le trece repede.
Cand face urat?
Cu ei, nimic nu e batut in cuie. Atragatori ca niste fluturi si la fel de greu de prins, Gemenii deranjeaza adesea tocmai prin lipsa reperelor fixe.
*RAC (22 iunie – 22 iulie) „O REZOLVAM NOI”
Cum e zodia asta?
Racul fiind un diplomat, este dificil sa-ti dai seama cat de greu poate fi scos dintr-ale lui.
Ce „PASARELE” are?
Nevoia de securitate ii determina aproape toate actiunile. Motivatia e de natura emotionala: ii trebuie parametri cunoscuti, verificati si siguri. Asa ajunge sa faca fixatii pentru traditii, amintiri sau obiecte vechi. Asa ia nastere obsesia pentru casa, familie si copii.
Femeia-Rac, desi foarte romantica si sensibila, se aciuiaza adesea pe langa un barbat, doar pentru ca acesta ii poate asigura protectie si confort. Fiindca nu rareori partenerul respectiv e mai in varsta, este posibil ca la mijloc sa fie si o fixatie paterna. De fapt, barbat sau femeie, Racul face frecvent o fixatie pentru unul sau altul dintre parinti.
Cand face urat?
Racul are toane si schimbari de dispozitie si poate fi superstitios, sensibil la fazele Lunii, etc. Dar, fiindca este discret si abil, obsesiile lui sunt rareori suparatoare pentru cei din jur.

*LEU (23 iulie – 22 august) „NU-S FRUMOS?”
Cum e zodia asta?
Leul are, intr-adevar, o mare fixatie: propria-i persoana. Dac-ar fi dupa el, chiar si Soarele ar trebui sa se invarta in jurul lui!
Ce „PASARELE” are?
Obsedat sa placa, sa fie remarcat, admirat, apreciat sau laudat, Leul sufera de „obsesia scenei”. De-aia se si comporta atat de teatral, de-acolo vin gesturile largi si dramatice, pozitiile si „pozele” lui studiate.
Are nevoie de aplauze si de complimente, vrea pozitie sociala, renume, diplome si decoratii. In fond, Leii sunt niste oameni deosebiti, plini de vitalitate si resurse, optimisti, nobili, loiali si generosi.
Nu le cade bine cand sunt tradati sau subapreciati si sunt foarte posesivi. Analizand lucrurile mai atent, iti dai seama ca in adancul lor sunt terorizati de gandul ratarii, singuratatii sau al lipsei de afectiune. Numai ca sunt atat de mandri, incat nu si-ar recunoaste niciodata temerile. Iar atunci pareaza.
Cand face urat?
Reactioneaza foarte prompt si violent cand sunt jigniti, inselati sau subapreciati.

*FECIOARA (23 august – 22 septembrie) „SA ANALIZAM”
Cum e zodia asta?
La cate manii (mai mici sau mai mari) are, Fecioara s-ar mai putea numi si „zodia micilor maniaci”.
Ce „PASARELE” are?
Totul izvoraste din atributele semnului: spirit de observatie (care detecteaza chiar si cele mai marunte defecte), simtul amanuntului, puternice tendinte critice, gandire analitica, dragoste pentru ordine, punctualitate si curatenie, tentatia de a clasifica si cataloga. Toate astea sunt bune in munca, dar in relatii devin destul de enervante.
Experta in despicatul firului in patru, Fecioara mai sufera de ceea ce am putea numi „obsesia perfectiunii”, „fixatia restului” si „sindromul furnicii”. Pe rand, ar veni cam asa: vrea ca totul sa fie perfect si iti scoate ochii pentru orice fleac, cat de mic. Apoi, econoama, tine socoteala pana la ultimul sfant. In plus, aduna mereu, colectioneaza, stocheaza.
Cand face urat?
Cu cat imbatraneste, cu atat devine mai tipicara si mai pisaloaga.
*BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie) „NU SUNT SIGUR…”
Cum e zodia asta?
Balanta e un semn profund relational – pentru ea conteaza enorm sa fie placuta si acceptata de ceilalti.
Ce „PASARELE” are?
Din acest motiv, chiar daca are fixatiile ei, e suficient de diplomata ca sa nu-i agaseze pe cei din jur cu ele. Totusi, se intampla adesea sa te nedumereasca prin nehotararea ei. La origine se afla „mania echitatii” – incearca intotdeauna sa analizeze diferitele aspecte ale unei situatii pentru a fi sigura ca face alegerea justa.
Te mai poate sacai cu sintagme de genul „nu e drept”, „pe de alta parte”, sau „stiu ca ai dreptate, dar si el (ea)…”. Uneori e cuprinsa de o ciudata manie a contradictiei, sustinand o opinie adversa, numai de dragul de a… echilibra balanta discutiei!
Cand face urat?
Maniile ei cele mai frecvente tin de nevoia de armonie: „face urat” daca-i e tulburata pacea interioara, daca ii strici ambianta sau daca o agresezi cu zgomote disonante, culori tipatoare ori cu manifestari de prost-gust.

*SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie) „MA TEM DE TRADARE”
Cum e zodia asta?
La capitolul obsesii si frustrari, Scorpionul detine suprematia. Este cel mai framantat si suspicios semn din zodiac.
Ce „PASARELE” are?
Vesnic nemultumit, sufera de obsesia perfectiunii. E extrem de exigent, atat cu sine, cat si cu ceilalti. Investeste totul, dar vrea totul in schimb. Are insa un dispozitiv intern hi-fi pentru detectarea fisurilor, si reactioneaza intens la ele.
Vesnic in garda, se amorseaza instantaneu (chiar inainte de a aparea motivele reale, pe care parca le presimte) si ramane amorsat.
E adevarat ca are mania secretelor, ii place sa manipuleze lumea, e gelos, usor paranoic, obsedat sexual, distructiv si autodistructiv. Dar are o personalitate fascinanta si plina de resurse, fiind capabil de performante uluitoare.
Asa ca merita sa-l admiri si sa incerci sa-l intelegi, in ciuda „umbrelor” sale.
Cand face urat?
Daca i-ai gresit, nu te amagi crezand ca va uita. Nu uita niciodata si ti-o plateste cand ti-e lumea mai draga.
*SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) „CU MINE VORBESTI?”
Cum e zodia asta?
Entuziast si optimist, Sagetatorul e un adaptabil care nu prea face fixatii.
Ce „PASARELE” are?
Are, totusi, unele sensibilitati care pot duce la suparari si complicatii. Mai intai, e snob si oportunist – nu pierde nici o ocazie sa aminteasca de relatiile lui cu „lumea buna” si sta cu ochii roata dupa evenimentele mondene de pe urma carora ar putea profita. In fapt, este foarte conventional si pune mare pret pe ce spune lumea despre el.
Sufera de „sindromul supraevaluarii”, care ii poate strica planurile de „respectabilitate”. Ii e greu sa-si recunoasca limitele si se baga in situatii care-i depasesc posibilitatile. De aici actiunile iresponsabile, promisiunile neonorate, incurcaturile financiare sau chiar legale.
Fiind cel mai norocos din zodiac, pana la urma scapa cu bine din toate. Iar apropiatii il iarta, fiindca e vesel, simpatic si „baiat bun”.
Cand face urat?
Daca-i spui ca e snob, se supara, pretinzand ca e doar modern si sociabil.

*CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie) ” ASCULTA-MA PE MINE”
Cum e zodia asta?
Introvertit, incapatanat si suspicios, Capricornul are multe complexe, dar le ascunde cu diplomatie.
Ce „PASARELE” are?
Obsesia lui primordiala este aceea de a detine controlul. De-asta e mereu in garda si se straduieste continuu, incarcandu-se cu atatea responsabilitati. Toate actiunile lui au un scop. Iar scopul, oricare ar fi, e menit sa-i asigure controlul asupra oamenilor si situatiilor.
Convins ca are mereu dreptate, se considera dator sa dea sfaturi si indrumari. Daca nu e ascultat, poate recurge la strategii subtile si chiar la manipulare pentru a te aduce acolo unde vrea.
Mult-trambitata lui modestie e o baliverna – in realitate, Capricornul este extrem de ambitios si de orgolios.
Totusi, alaturi de Scorpion, este una din „piesele de rezistenta” care misca lumea inainte si care merita atentie si consideratie.
Cand face urat?
Daca il jignesti sau ii strici planurile nu uita si nu iarta. Nu are simtul umorului si nu e maleabil.
*VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie) „ITI SPUN DREPT…”
Cum e zodia asta?
„Originalul” zodiacului, Varsatorul, e plin de contradictii si paradoxuri.
Ce „PASARELE” are?
E un revolutionar cu ciudate tendinte tiranice, un liberal capabil de uimitoare idei fixe, un nonsalant cu surprinzatoare accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale foarte marcate. Este vizionar si utopic, altruist si egoist deopotriva.
Cu toate ca nu ezita sa spuna exact ce gandeste, fara sa-i pese de consecinte, se intampla deseori sa faca tocmai pe dos fata de ceea ce le predica altora. Inzestrat cu multa vitalitate si cu o personalitate distincta, indiferent ca e tipul savantului distrat sau al razvratitului agitat, te surprinde cu cele mai neasteptate manifestari.
Cand face urat?
Independent si incapatanat, se enerveaza instantaneu cand e contrazis sau nu e lasat sa faca ce vrea. Din fericire, ii trece repede. Iar oamenii il iubesc, fiindca e prietenos, saritor, optimist si ii contamineaza cu entuziasmul lui uneori atat de copilaros.

*PESTI (20 februarie – 20 martie) „DEPINDE…”
Cum e zodia asta?
Enigmatici, evazivi, irationali si impredictibili, Pestii sunt cei mai derutanti produsi ai zodiacului.
Ce „PASARELE” are?
„Functioneaza” numai pe baza de emotii, perceptii, impresii si intuitii. Majoritatea sunt atinsi de „sidromul relativitatii” (Einstein a fost Peste!). Ei stiu ca realitatea nu e niciodata una singura, ci ca are foarte multe fatete.
Sunt maestri in „arta aburirii”. Pentru unii alunecosi, pentru altii fascinanti, Pestii sunt plini de toane si de mici manii inofensive.
Au fixurile lor legate de lumea misticului, fantasticului, superstitiei si magiei. Cu toate astea, sunt persoane maleabile, compasive si ingaduitoare, care mai degraba incearca sa-i inteleaga pe ceilalti, decat sa-i judece. Chiar daca sufera, sunt gata sa ierte si au o imensa capacitate de iubire si devotament.
Cand face urat?
Avand o viziune global-intuitiva a lucrurilor, se enerveaza sau se inchid in sine cand li se cer explicatii si argumente logice.
Fixuri si obsesii de zodii
Cele trei zodii care au ca element pamantul – Taur, Fecioara si Capricorn – sunt pline de calitati (rabdatoare, protectoare, te poti baza pe ele la necaz, practice), dar au si ele lipsuri, ca tot omul: sunt lacome, devin usor obsedate de lucrurile care nu le convin, se acomodeaza foarte repede cu sarcina de a nu face nimic si de a lenevi pur si simplu. Sunt prada usoara cand e vorba sa capete dependente.
Semnele de aer – Gemeni, Balanta si Varsator – iti descretesc fruntea cu optimismul, inventivitatea si charisma lor, dar de la calitate la defect nu e decat o zvarlitura de bat: actioneaza impinsi de impuls (care nu e intotdeauna benefic), le cam place sa barfeasca (indiferent de sex) si sa-i dispretuiasca pe cei care nu le sunt la inima, sunt instabili.
Ei… am ajuns si la semnele de foc! Adica Berbec, Leu si Sagetator. Acestia, pe cat sunt de „laudabili” pentru stilul lor inflacarat in orice ar face, pe atat pot fi de rai. De exemplu, nu poti spune ca vreunul dintre reprezentantii zodiilor sus-numite este apatic, lipsit de curaj si vointa. Sau ca nu e receptiv la nevoile celor din jur. Sau ca nu e loial.
In schimb, tot inflacararea ii face sa se grabeasca la manie, sa fie gelosi pana in varful urechilor si sa li se puna pata pe ceva sau cineva, fara sansa de revenire rapida. Tot din pasiune ajung sa umble cu capul in nori cam tot timpul, lucru pe care ceilalti il interpreteaza drept egoism si egocentrism.
Cele trei semne de apa – Rac, Scorpion si Pesti – pot fi extrem de iubitoare, pline de compasiune, flexibile, dar, la polul opus, ii marcheaza indiferenta si instabilitatea. Ii obsedeaza gandul ca se comploteaza impotriva lor (si nu e nevoie sa aiba motive pentru aceasta obsesie) si ca sunt nedreptatiti.
Daca ar fi sa alegem o singura mare hiba a fiecarei zodii, probabil ca cea mai potrivita ar fi: Berbec – egoism, Taur – multumire de sine nefondata, Gemeni – superficialitate, Leu – tendinte dominatoare, Fecioara – spririt carcotas, Balanta – nehotarare, Scorpion – caracter obsesiv razbunator, Sagetator – lipsa de tact, Capricorn – rigiditate, Varsator – detasare, Pesti – secretosenia.
Deh! Nimeni nu-i perfect, dar astrologii ne previn ca anul acesta putem sa ne facem mai „frumosi” din punctul de vedere al obsesiilor noastre. Cata vreme le stii pe ale tale, poti lucra la anihilarea lor.Emag

Laptop Lenovo Ideapad G5070 cu procesor Intel® Core� i3-4005U 1.70GHz, Haswell�, 15.6

Reclame
69 comentarii

69 de gânduri despre „Caracterizare zodii dupa ziua nasterii !!!

 1. sorina

  cea mai reusita caracterizare a zodiilor.nu-mi vine sa cred.tot ce am citit,a fost compatibilitate perfecta,zodie-persoane cunoscute,a caror caracterizare,vroiam sa o vad din zodiac.ma bucur ca nu m-am inselat.s-a potrivit exact cu retina mea optica,si unda mea psihologica.multumesc.i-mi dati incredere ca inca mintea nu-mi joaca feste.

 2. Marius

  Fecioara, 31 AUGUST 1986, ora 08:00(aproximativa ora)

 3. Buna sunt Dunca Grigore nascut in zodia leu pe data de 24 Iulie 1983 si iubesc un Geaman nascut pe data de 22 Mai 1995 imi puteti zice daca relatia mai poate reancepe dak ne-am despartit.

  • dana

   salut..eu sunt in zodia gemeni….,dak insisti si demonstrezi k iubesti cu adev. va pute ti impaca inapoi….se spune k gemenii cu leii se inteleg de minune intr o relatie…succes..

   • georgeta-daniela

    Buna ,sunt Daniela Ghiculescu , zodia gemeni, nascuta pe 26.05.1960 , surprinzator cit de bine ma identific cu ce am citit !

 4. catalina

  ai o problema cu Scorpionii? de ce nu ai caracterizarea lor pe zile, draga Bogdan?

 5. Ina

  La Raci nu e scris care e hiba lor cea mai mare. Poate nici nu au! Ha ha ha! Glumeam! Poate lipsa de curaj sau sensibilitatea prea mare, sau faptul ca sunt ffff retrasi.(sunt racoaica)

 6. Pingback: Ce pietre semipretioase ti se potrivesc in functie de zodia ta | Pentru Noi

 7. wow ,cam tot ce se spune este adevarat ,super tare,mia placut foarte mult

 8. Buna ziua. Eu sunt născută pe data de 22 noiembrie, sunt sagetator, dar nu găsesc aceasta zodie pe acest forum . ..puteti sa imi dati di mie detalii pt aceasta data va rog?va multumesc

  • elena catalina

   uite-te mai bine ca scrie si de sagetator

  • elena catalina

   *SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie) „CU MINE VORBESTI?”
   Cum e zodia asta?
   Entuziast si optimist, Sagetatorul e un adaptabil care nu prea face fixatii.
   Ce „PASARELE” are?
   Are, totusi, unele sensibilitati care pot duce la suparari si complicatii. Mai intai, e snob si oportunist – nu pierde nici o ocazie sa aminteasca de relatiile lui cu „lumea buna” si sta cu ochii roata dupa evenimentele mondene de pe urma carora ar putea profita. In fapt, este foarte conventional si pune mare pret pe ce spune lumea despre el.
   Sufera de „sindromul supraevaluarii”, care ii poate strica planurile de „respectabilitate”. Ii e greu sa-si recunoasca limitele si se baga in situatii care-i depasesc posibilitatile. De aici actiunile iresponsabile, promisiunile neonorate, incurcaturile financiare sau chiar legale.
   Fiind cel mai norocos din zodiac, pana la urma scapa cu bine din toate. Iar apropiatii il iarta, fiindca e vesel, simpatic si „baiat bun”.
   Cand face urat?
   Daca-i spui ca e snob, se supara, pretinzand ca e doar modern si sociabil.

 9. dana angelica

  data nasterii 31 martie 1959

 10. dana angelica

  data nasterii 31 martie 1959 nascuta marti ora 7.30

 11. dana angelica

  dana eduard nascut 23 decembrie 1988 ora 15.15

 12. dana angelica

  dana stefan nascut 29..08.1949

 13. dana angelica

  compatibilitate 23 dec 1988 – 28.03.1988 si 23.dec.1988 – 14.febr.1994

 14. laur

  Nici nu mai stiu ce sa cred sunt asa confuz .. eusunt nascut pe data de 19-02-1997 si pe unele situri ca acesta sunt varsator pe altele pesti…nu stiu ce sa mai cred….

 15. Buna Ziua numele meu este Elena si sunt indragostita de o balanta si nu stiu ce sa fac deoarece e foarte urat si miroase urattt si il iubesc foarte tare tare ca e bun in pat chiar foarte tare si vreau sa fac sex cu el in fiecare zi si nu stiu ce sa mai fac!!!!!! Poate cineva sa ma ajute ????

  • hmm asta e un caz foarte interesant !!! omg am avut aceeasi problema cu pritenul meu pe nume Fluffy.. am asa o pofta sa ii gust corpul lui siropos. vreau sa ma ude !!!! dar el e prea acupat sa fumeze droguri. sa stii ca sunt bisexuala deci nu ma deranjeaza daca renuntam la prietenii nostrii si o sa avem o Aventura.. :3 ❤ ❤ ❤ ❤ ly :3 sa-mi scrii pe facebook la adresa Daniela masturbel

 16. =)) fain de tot… ot a mea zodie

 17. VIOLETA

  adevarat pt fiecare zodie>>>>o>k>!

 18. Cosmin Petra

  Eu sunt capricorn 16 ianuarie

 19. marcel

  martie 17 sunt peste

 20. Buna ma numesc Cristian si sunt nascut pe 25-07-1978 leu si am avut o sotie in pesti, nu ne-am inteles am divortat si am a 2-a sotie ea este in gemeni.Ce sfaturi îmi dati e bine?

  • Bogdan

   Fiecare om este unic in felul sau,faptul ca suntem milioane de oameni nascuti sub semnul unei zodii nu inseamna ca,caracteristicile unei zodii se aplica ad literam fiecaruia,este doar o generalizare in care fiecare persoana se regaseste intr-o mai mica sau mai mare masura.Ca si generalizare leu si gemeni,aer si foc,daca ai rabdare cu geamanul te va iubi cu toate personalitatile lui.Trebuie sa accepti faptul ca gemanul este mult prea flexibil pentru tine care esti semn fix,neschimbator si nevoia constanta a geamanului de a isi face noi prieteni si de isi petrece poate prea mult timp cu ei,daca nu esti gelos ai sa intelegi ca acest nativ vede doar relatii de prietenie.

 21. ana

  23 02 1986

 22. mihaela

  Herman mihaela 12.03.1977 aproximativ ora 22.

 23. Deni Smith

  Se potriveste perfect !

 24. 17/01/2009

 25. Ce zodie sunt 17/09/2009

 26. Alex

  Imi pare rau sa spun asta, dar sunt cele mai ilogice si mai stupide informatii pe care le-am citit vreodata. Regret un singur lucru, ca mi-am pierdut 5 minute din viata citind niste aberatii…

 27. Mihai

  Mai si munciti, lasati „bloguitul” asta fara folos!

 28. cristian ionut

  Vreau sa stiu zodia 16-10-1986 nascut

 29. dorina

  Foarte adevarat la zodile mele eu varsator sotul leu sii fiicamea peste

 30. Funny!

 31. Carmina

  Caracterizarile astea nu sunt reale in totalitate… Si nu toti cei care suntem lei suntem egoisti.

  • Mary Marinela

   Asa este nu toți lei sunt egoisti

   • Mary Marinela

    Eu sunt pe 7 august 1991 luna a opta. Și am o relație cu o fecioara născută în 17 septembrie 1983. O sa ne tina relația? As vrea ceva detalii dacă se poate. Și avem și doua fetițe una scorpion și una capricorn. Săgetătoru e pe 3 noiembrie și cealaltă e pe 29 decembrie și sa știți ca e adevărat și la ele. Una e geloasa și cealaltă e încăpățânata

 32. zafira12345

  marius data nasterii 27 ianuarie 2003 zodia varsator

 33. C-am aiurea , cel putin in cazul meu, e departe ceea ce scrie baiatul asta in articol. Foarte departe !!

 34. sergiu
  16.10.2002

 35. Eu sunt capricorn dar nu sunt asa
  😦😦

 36. adv 😂😂😂

 37. petre cristian

  care zi?va laudati in van.

 38. Ce balanta urta e balanta

 39. Ana

  Zodiei rac nu i-ați acordat nicio hibă! Ați putea vă rog să o faceți? Eu sunt rac și aș dori să știu.

 40. Rosse

  Supper blog… Merci chiar mai ajutat…
  ☺😊😀😁😃😄😆😉

 41. Sunt ultima zi de balanța și mai repede se indeplineste la scorpion decit la balanța pe 22 octombrie și mai repede se indeplineste la scorpion de ce oare eu trebuie să citesc doua zodii mai bine lăsați pe 21 octombrie balanța și pe 22 octombrie scorpion Mulțumesc

 42. Am intrat pe toate site-urile posibile despre zodii si nu m-am regasit in nicio caracterizare. Toate bat campii si ma enerveaza. 😐 Descrierea zodiei din care fac parte reprezinta de fapt opusul personalitatii mele. Eu ce sa cred din asta?!

 43. Laurentiu

  Tot ce este descris la zodia Scorpionul ma descrie pe mine ca persoana.Find nativ in ultima decada 20 noiembrie 19.. pot spune ca majoritatea persoanelor cu care intru in contact indiferent de sex sau varsta li se intampla fel si fel de lucruri din cauza caracterului distructiv si a energiei mov pe care o emit find nativ al ultimei decade din zodia Scorpionului guvernata de Pluto ori Hades in mitologiile romane si grecesti.Pana si Scorpionul Hanzo Hasashi si Mortal Kombat X are replica „Vengence will by mine” Razbunarea va fi a mea.Dea cea evit pe cat posibil prieteniile si amicitiile.

 44. Dana

  Buna sunt dana sunt geaman ,6.6 .73 si iubesc un capricorn ,24.12.67

 45. Sandu Ana Maria

  Eu nu prea mam regăsit

 46. Sandu Ana Maria

  Eu nu prea mam regăsit

 47. diana

  eu m-am regasit perfect…si pe alte persoane apropiate

 48. Pingback: Caracterizare zodii – Site Title

 49. Angela

  Angela tot ce spus de berbec ma caracterizeaza

 50. Angela

  Ok despre mine azis bine dar sotul peste ma inteleg perfect nu e chiar asa cum se spune de apa si foc pesti si berbec si ne iubim mult

 51. Lili

  23 August / leu sau fecioara?
  ora 12:00

 52. As vrea sa stiu ce zodie sunt

 53. Miki

  Buna sunt sunt miki nascut pe 03.09.81 si sunt in zodia fecioara si sunt între doua relatii complicate cu segetator Nascute in data de 13.12.83 si 21.12.83 putet spune la ce sa ma astept dela nebunela astea doua va multumesc frumos astept r.p?

 54. Alis aiser

  Gemeni

 55. victoria

  Berbec

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: